Cijena za izradu Vaše web stranice iznosi 600 eura. Osim što će vaša stranica imati moderni i privlačan dizajn, bit će optimizirana za prikaz na različitim uređajima, uključujući PC, mobitele i tablete. Dodatno, nudimo personalizirani sadržaj koji će odražavati jedinstvenu priču vašeg brenda. Više informacija o našim uslugama možete pronaći na našoj web stranici.
     Izrada loga naplaćuje se 200 eura. U cijenu je uključeno nekoliko inicijalnih prijedloga loga, s mogućnošću revizije prema vašim željama. Konačni proizvod bit će isporučen u različitim formatima pogodnim za web, tisak i ostale medije.

     Mjesečna naknada za hosting i održavanje iznosi 10 eura. Ova usluga uključuje redovite sigurnosne provjere, ažuriranje sustava i odgovaranje na hitne tehničke probleme kako bi vaša web stranica uvijek bila sigurna i funkcionalna.
Naravno! Za usluge digitalnog marketinga preporučujemo našeg partnera "Dolo Marketing". Dolo je stručnjak za različite aspekte digitalnog oglašavanja, uključujući SEO, društvene mreže i Google oglašavanje. Posjetite Dolo Marketing kako biste saznali više o njegovim uslugama.
     Ako nemate vlastite slike i tekstove za web stranicu, nudimo uslugu pisanja i izrade vizualnog sadržaja za dodatnih 100 eura. Naš tim kreativnih stručnjaka radit će zajedno s vama kako bismo stvorili relevantan i atraktivan sadržaj koji odražava vašu jedinstvenu priču i ciljeve. Ovo uključuje i odabir ili stvaranje vizualnih elemenata koji će poboljšati estetiku vaše stranice.